photo-2022-09-24-19-05-49-2.jpg

Maud Hooijdonk

Graag stellen we aan u voor, onze nieuwe medewerker: kindertandarts Maud

In 2014 ben ik als tandarts afgestudeerd in Nijmegen. Al tijdens mijn studie heb ik mij in kindertandheelkunde en orthodontie verdiept. Ik heb me hier steeds verder in ontwikkeld door altijd werkzaam te zijn in kinder(verwijs)praktijken en middels diverse cursussen en congressen. Ik heb tevens als docent kindertandheelkunde op het RadboudUMC gewerkt. Momenteel ben ik ook werkzaam op een Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Daar behandel ik kinderen die zijn verwezen vanwege bijvoorbeeld angst, gedragsproblemen of omdat ze uitgebreide tandheelkundige zorg nodig hebben. Daarnaast werk ik in een andere algemene praktijk waar ik naast kindertandarts ook werkzaam ben als tandarts voor orthodontie. 
Het geeft mij voldoening kinderen individueel afgestemde goede zorg te geven en ze met een glimlach de praktijk zien te verlaten. Dat doe ik door vertrouwen op te bouwen, stapsgewijs te werk te gaan en aandacht te hebben voor het voorkomen van gaatjes en het behouden of het verkrijgen van een gezonde mond.

Aanwezig: Maandag

BIG CODE:99918808902

Wist u dat...
De binnenkant van de onderkaak het moeilijkst schoon te maken is? Begin eens met het poetsen van de binnenkant van het gebit!