header.jpg

Weekenddienst & avonddienst

Onze regio kent sinds jaren een uitstekende regeling voor de opvang van spoedgevallen. De weekend en avonddienst is niet bedoeld voor problemen die redelijkerwijs kunnen wachten tot de praktijk van uw eigen tandarts weer bereikbaar is. Er is sprake van een "spoedeisende situatie" als het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ongeval, uitgevallen tanden, een nabloeding of een acute ontsteking.

De dienstdoende tandarts is te bereiken onder het volgende telefoonnummer: 
0485-380350

Het doorschakelapparaat verbindt u met de dienstdoende tandartspraktijk.

De dienstdoende tandarts zal zich beperken tot het bieden van eerste hulp, voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u naar uw eigen tandarts terug verwezen.

Bezoekt u onze praktijk in de weekenddienst dan wordt uw nota afgehandeld door Famed, ons factoring bedrijf. Bezoekt u een andere praktijk in de regio dan dient u er rekening mee te houden dat u de nota contant dient te betalen.  De avonddienst loopt van maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 8.00 uur. De weekenddienst loopt van vrijdagochtend 08.00 uur tot en met maandagochtend  8.00 uur.

Wist u dat...
De binnenkant van de onderkaak het moeilijkst schoon te maken is? Begin eens met het poetsen van de binnenkant van het gebit!