Team

P. A. Jager (Paulien)

Lieve mensen,

Allereerst voor u allen mijn beste wensen voor 2020, ik hoop dat het u gezondheid en liefdevolle relaties zal brengen.

Het brengt u ook nieuwe tandartsen, mijn opvolgers Roelard Verstegen en Noud van Nierop. Vol vertrouwen heb ik de zorg voor uw gebit vanaf 1 januari 2020 aan hen overgedragen.

Wellicht heeft u al kennis met ze gemaakt. Twee enthousiaste, deskundige tandartsen met reeds 10 jaar ervaring. In juli 2019 werden zij eigenaar van de praktijk. Ik heb het werken met hen in het afgelopen jaar als zeer plezierig en professioneel ervaren.

Achter mij liggen 37 jaar waarin ik met veel plezier mijn tandartspraktijk in Gennep heb uitgeoefend. Met de onmisbare hulp van mijn assistentes, waarvan met Wilma Sommers zelfs 34 jaar, heb ik mij ingezet voor uw mondgezondheid.

Ik wil u bedanken voor het vertrouwen dat u mij heeft geschonken. Ik ben dankbaar voor de fijne contacten die ik met velen van u had en kijk met plezier terug op een mooie tijd vol ervaringen.

Voor mij liggen nieuwe mogelijkheden, ik wil leren pianospelen, ik ga met mijn juridische werkzaamheden verder, mogelijk ga ik mij inzetten in het onderwijs, de jeugdzorg of de ouderenzorg.

Om persoonlijk afscheid van elkaar te kunnen nemen nodig ik u van harte uit om op donderdag 5 maart 2020 met mij het glas te heffen op het begin van een nieuwe fase voor u en mij.

U bent tussen 16.00 en 18.30 uur van harte welkom in Hotel De Kroon, Markt 11 te Gennep.

Hartelijke groet,

Paulien Jager

Wist u dat...
Gezond tandvlees absoluut niet bloedt?