header.jpg

Belangrijk nieuws

Maandag 14 januari 2019

Geachte heer/mevrouw,

Wij willen u een mooi en gezond 2019 toewensen. Het voltallige team van Tandartspraktijk Gennep zal ook dit jaar weer zijn uiterste best doen om uw gebit in goede conditie te houden.

Aangezien wij al zo’n 40 jaar in Gennep praktijk voeren is de tijd aangebroken dat wij nadenken over de continuïteit van uw gebitszorg.

Om dit nu en in de toekomst te kunnen garanderen zullen twee tandartsen ons team komen versterken; Roelard Verstegen en Noud van Nierop. Zij zullen vanaf maart in beginsel de werkzaamheden van tandarts Guy Zwarts overnemen. Per maart zullen wij dus afscheid nemen van Guy. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn professionele inzet de afgelopen jaren.

Wij hebben in Roelard en Noud twee kundige collega’s gevonden om de continuïteit van uw zorg te waarborgen. In de komende jaren zullen wij geleidelijk onze werkzaamheden aan hen overdragen.

Wat verandert er voor u?

U zult dus twee nieuwe gezichten gaan zien. Verder hebben wij goede afspraken gemaakt en doen wij ons best de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Roelard en Noud zijn beiden zo’n 9 jaar geleden afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Naast de algemene tandheelkunde hebben zij zich verder bekwaamd in de behandeling van (ernstige) gebitsslijtage, esthetische tandheelkunde en complexe gebitsproblematiek. Roelard heeft als aandachtsgebied de preventieve zorg voor kinderen (o.a. voorkomen van gaatjes) en Noud is zeer bedreven in kleine chirurgie (o.a. verwijderen van verstandskiezen).

Communicatie staat bij hen voorop en dit doen zij op een vriendelijke en professionele wijze met een informele inslag. Dit met als doel om u zo veel mogelijk op uw gemak te stellen en te betrekken bij het zorgproces.

    Noud van Nierop    

    Roelard Verstegen  

 

Wij zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet,

Paulien Jager

Martin Arts

Wist u dat...
Het goed gebruiken van de elektrische borstel is een kunst en duurt in ieder geval net zo lang of langer dan met een handborstel poetsen?